#doTerra Grapefruit

9 290 Ft
Raktáron

A napi 1-2 csepp doTerra Grapefruit olaj hatékonyan segít az immunrendszer erősítésében és a candida albicans számának visszaszorításában. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A grapefruit frissít, energetizál és ismert tisztító tulajdonságairól, enyhe melegségérzetet ad. Egyedülálló természetes antibiotikum, melynek hatására a kutatók akkor jöttek rá, mikor tapasztalták, hogy a mikrobiológiai tevékenység hatására sem bomlik le a természetben.

Bebizonyították, hogy a grapefruit esszencia sokféle élősködőt és kórokozót elpusztít, így az amőbák, vírusok, baktériumok, véglények és 30 gombafaj, köztük a Candida ellen is hatásos.
Hatásai és használata:

Tegyünk egy cseppet az arctisztítónkhoz, hogy javítsuk a bőrhibák megjelenésének előfordulását.
Olajpárologtatással növelhető a súlycsökkentés alatti motiváció.
Az ívóvízhez tett egy-két csepp illóolaj támogathatja az egészséges anyagcserét - A grapefruit illóolaj nagy barátja mindazoknak, akik le szeretnének fogyni, ugyanis:
Naponta 4 cseppet fél vagy egy liter vízben elfogyasztva elősegíti az emésztést, és energetizál,és így segít fogyni anélkül, hogy egész nap fáradtnak éreznéd magad.
Ha étkezések előtt kicsit szagolgatod, segít, hogy ne kívánd az édességet és csökkenti az étvágyat. 
Segít a cellulitisz elleni harcban: Tegyél 25 csepp ciprus illóolajat és 25 csepp grapefruit illóolajat és 10 ml frakcionált kókusz olajat vagy bármilyen más tiszta növényi olajat egy üvegecskébe, jól rázd össze, és kend fel naponta 1-2 alkalommal a cellulitiszes bőrre, hogy a celulitisz visszahúzódjon, és a bőröd feszesebb legyen!

Ugyanakkor a grapefruit illóolaj felfrissíti a fáradt izmokat és ízületeket, és segít akkor is, ha a sportolástól izomlázad lenne.

 Tegyél néhány cseppet abba a vízbe, amivel megmosod a zöldségeket, gyümölcsöket, hogy kivonja a vegyi anyagokat, és frissen tartsa a zöldséget és gyümölcsöt tálalásig vagy felhasználásig!


Felhasználási módok:

Használható aromatikusan, belélegezve
Használható külsőleg, bőrön hígítva
Belsőleg használható zöldségkapszulába csepegtetve, vagy 1,5 dl folyadékban feloldva.

Figyelem bőrön való használata után napra ne menjünk!