#Candida diéta könnyedén (második, bővített kiadás)

Tipp
3 300 Ft
Raktáron

Candida-, cukorbeteg, tej-, lisztérzékenyek, fogyni vágyók segítsége + 91 napos étrend receptekkel, tanácsokkal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A könyv nem csak a candida, hanem a cukor-, stoma-, cholitis-, pajzsmirigy betegeknek, tej-, gluténérzékenyeknek, endometriózis, menstruációs-, bőr problémák enyhítésében, fogyókúrázóknak is segítséget nyújt.

Könyvem megírását az ösztönözte, hogy történetemmel, étrendemmel és receptjeimmel a hozzám hasonló cipőben járóknak segítsek. Megmutassam azt az irányt, amellyel könnyedén túl lehet lépni egy hosszabb tisztító kúrán. Eloszlassam a sok tévhitet, amivel a candidát túlmisztifikálták, szűkre redukálták az ehető ételek sorát. A gyorsan elkészíthető, variálható receptjeimet nem csak azoknak ajánlom, akik a candida albicans kellemetlen tüneteit tapasztalják, hanem cukorbetegeknek, ételallergiában szenvedőknek és azoknak, akik veszíteni szeretnének testsúlyukból. Nem utolsó sorban az életmódváltóknak is nagy segítsége lehet a természetes alapanyagokat előnyben részesítő étrend. 

Ugyancsak nagy segítség lehet azoknak a szülőknek, akiknek a gyermeke cukorbeteg, glutén-, vagy tejallergiában szenved. Igyekeztem a hazai kertekben, kisebb üzletekben is megtalálható hagyományos, magyar, elérhető élelmiszerekből összeállítani a menüsort, nem pedig a ma oly divatos drága, tartósítószerekben és adalékokban gazdag, egészségtelen alapanyagokból.